Debataften – Kunst og Kulturhistorie

Debat arrangement

Debataften – Kunst og Kulturhistorie.

Et samarbejde mellem Ringsted Galleriet og Ringsted Museum og Arkiv

Med udstillingsprogrammet LANDBRUGLAND er udstillingsplatformen udvidet til at rumme både Ringsted Galleriet og Ringsted Museum og Arkiv. Gennem hele 2023 har museumsgæsten løbende kunne finde nye, kunstneriske indslag på museet. Alle med udspring i programmet for LANDBRUGLAND.

Med sidste udstillende kunstner i rækken, Sofie Thorsen, udvider vi med en debat mellem kunstnere og kulturhistorikere. Hvad sker der i mødet mellem samtidskunst og museum? For den besøgende på museet – for kunstneren – for museumsmennesket?

Det er både Thorsens kunstindslag og samarbejdet mellem Ringsted Galleriet og Ringsted Museum, der afsluttes med debatarrangementet, der modereres af kunstkritiker og kunstredaktør, Maria Kjær Themsen.

Ved debatten vil Sofie Thorsen udfolde sin totalinstallation ’Skravering’, efterfulgt af dialog med arkæolog, Lizette Salge, som ligeledes vil tale om den arkæologiske udgravning udenfor Ringsted, der har inspireret Thorsen i sit værk.

Dernæst vil lederteamet fra Ringsted Galleriet, Heidi Hove og Morten K. Jacobsen fortælle om udstillingsprogrammet LANDBRUGLAND og dets møde med historiske museumsartefakter i dialog med museumsinspektør og historiker Rikke Elise Roos.

På dagen vil det være muligt at møde og få en snak med Sofie Thorsen på Ringsted Galleriet fra kl. 14.00-16.30. Derudover vil det være muligt at se de øvrige værker fra udstillingsprogrammet, LANDBRUGLAND fra kl. 16.30 på Ringsted Museum.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via Ringsted Galleriet.

https://billetto.dk/e/debatarrangement-pa-ringsted-museum-og-arkiv-billetter-900075

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser
Gratis adgang
Kr. 0,-
Tilmelding påkrævet
30. nov 2023
Expired!
17:00 - 19:00

Sted

Ringsted Museum og Arkiv
Ringsted Museum og Arkiv
Køgevej 41, 4100 Ringsted

Arrangør

Ringsted Museum og Arkiv
DEl
ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER
No event found!

Søgning

Note: Danish only