Åbningsceremonien af Ringsted Middelalderfestival

Skuespillergruppen_ Dei Gratia_Ringsted Middelalder Festival

Der er desværre ikke flere billetter til åbningsceremonien.

Fredagen 26.8 åbner Hendes Kongelige Højhed, Prinsesse Benedikte, Ringsted Middelalderfestival og du er inviteret. Kom med til et brag af en åbningsceremoni, når gejstlige og kongelige skyder festivalen i gang med kirkefest i Sct. Bendts Kirke.

Mærk historiens vingesus, når Museum Vestsjælland inviterer til åbningen af Ringsted Middelalderfestival med deltagelse af hendes kongelige højhed, Prinsesse Benedikte, og biskop af Roskilde stift, Peter Fisher-Møller. I år fejrer vi kirkefesten i Sct. Bendts kirke og du er inviteret, når vi vækker historien til live netop der, hvor den fandt sted for 850 år siden. Overvær Valdemar den Store krone sin søn, Knud d. 6. og helgenkåre sin far, Knud Lavard og mærk, hvordan historien kommer helt tæt på.

Det er gratis at deltage, men da der er begrænset pladser, kræver det, at man reserverer billetter og ankommer inden kl. 15.50.

Programmet for åbningen:

  • Kl. 15.30-15.50 – Ankomst
  • Kl. 16.00 – Ankomst af Hendes Kongelige Højhed, Prinsesse Benedikte, og Biskop af Roskilde Stift, Peter Fisher-Møller.
  • Kl. 16.05 – Åbningstaler fra Ringsteds Borgmester, Henrik Hvidesten, og direktør for Museum Vestsjælland, Eskil Vagn Olsen.
  • Kl. 16.30-17.00 – Kirkefesten: kroning, helgenkåring og indvielse af kirken anno 1170.

Klosterlunden summer af middelalderstemning, så gå efterfølgende ud og spis lækker middelaldermad, gå på opdagelse i middelaldermarkedets boder, se ridderturneringen og meget, meget mere.

Bestil din billet her.

Læs mere om Ringsted Middelalderfestival.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

Priser
Gratis adgang - men billette skal bookes på forhånd
Kr. 0,-
26. aug 2022
Expired!
15:30 - 17:00
Sct. Bendts Kirke

Sted

Sct. Bendts Kirke
Sct. Bendtsgade 9, 4100 Ringsted

Arrangør

Museum Vestsjælland

Other Organizers

Ringsted Museum og Arkiv
DEl
ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER
No event found!

Søgning

Note: Danish only