DanishEnglishGerman

Flakkebjerg Skolemuseum 40-års jubilæum

Flakkebjerg Skolemuseum inviterer til åbent hus med taler, omvisninger og et let traktement. Genopfrisk matematik øvelser og kunsten at skrive på tavle og tag med en tur rundt i lærerindens privatbolig.

Det er 40 år siden, at Flakkebjerg Forskole blev et museum, og for 20 år siden blev museet en del af Sydvestsjællands Museum, som nu er en del af Museum Vestsjælland.
Der er fri adgang denne dag og alle er velkomne. Husk mundbind og vær opmærksom på, at der kan være kø til omvisningerne.

Bemærk: Med mindre andet er nævnt, afholdes denne begivenhed på dansk

No data was found

13. jun 2021

Gimlingevej 2, 4200 Slagelse

ANDRE ARRANGEMENTER OG UDSTILLINGER

No event found!

FERIEOPLEVELSER MED MUSEUM VESTSJÆLLAND

Museum Vestsælland byder på oplevelser for hele familien på tværs af generationer. I skoleferierne er der ekstra spotlight på familievenlige aktiviteter inde og ude – og altid med masser af hygge og god tid.

Vi følger myndighedernes retningslinjer

Husk coronapas/negativ coronatest (maks. 72 timer gammel) og maske når du besøger en af vores afdelinger.

Søgning

Note: Danish only