Er du vild med middelalderen og kunne du tænke dig at være frivillig på Ringsted Middelalderfestival?

Er du vild med middelalderen og kunne du tænke dig at være frivillig på Ringsted Middelalderfestival?

Museum Vestsjælland og de medarbejdere, der står for middelalderfestivalen, ville ikke kunne skabe så stor og flot en festival uden de ca. 100 frivillige, der deltager hver gang.

Som frivillige er man med til at formidle og genfortælle middelalderhistorien. Derfor er det vigtigt, uanset hvilken opgave man påtager sig, at man løser den så historisk korrekt som muligt. Museum Vestsjælland arrangerer kurser og aktiviteter for de frivillige, så man kan være klædt på med så megen viden som nødvendigt, når festivalen løber af stablen.

Ringsted Middelalderfestival afholdes den 26 – 28. august og hvis du har interesse i at være frivillig og gerne vil høre mere, så er du velkommen til at deltage i frivilligmødet på Ringsted Museum d. 9. marts kl. 19.00-21.00, hvor der også vil blive serveret kaffe og kage. Adressen er: Køgevej 41, 4100 Ringsted.

Husk at tilmelde dig inden den 4. marts på mail festival@vestmuseum.dk

Læs mere om at være frivillig her https://vestmuseum.dk/ringsted-middelalderfestival

Sidst ændret:
Del nyhed:

Andre nyheder

Frivillige i arbejde på lodsbåden

KDL Lodsbåden på bedding

Hvad skal der til for at vedligeholde en træbåd? Museumsskibet KDL Lodsbåden har base i Holbæk træskibshavn og vedligeholdes og sejles af frivillige i museets

Søgning

Note: Danish only