Osterjagd – drei Mal hintereinander in Sorø für die ganze Familie

Påskejagt - 3 på stribe

Der er opstået en ny påsketradition i Sorø. Den hedder Påskejagt, og den byder på masser af kreativitet, leg og fortælling for børn og deres voksne.

Bag påskejagten står Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum og Sorø Bibliotek, som i forening kalder sig for 3-på-stribe. Det er netop en jagt på ledetråde og oplevelser mellem de tre huse.

Hvert hus byder på sin egen aktivitet. Når man har prøvet den, kan man med ledetråd i hånden tage videre til det næste hus, og til sidst venter en lille præmie.

Her er hvad man kan opleve på jagten:

På Sorø Museum kan man lave flotte dækkeservietter til påsken med aftryk af fjer på ubleget bomuldslærred. Der skal trævles kanter, stryges stof og trykkes fine fjermotiver. Der bliver også tid til at puste fjer, en sjov lille leg, der kræver behændighed og masser af luft i lungerne.

På Sorø Kunstmuseum er værkstedet gjort klar til at lave kunstneriske æg i patchwork. Alle inviteres til at gå amok med stof- og garnrester og skabe deres helt egne smukke patchwork-æg. Man må gerne tage sine egne stofrester med, hvis man f.eks. har en gammel trøje eller andet, som du vil have forvandlet til et flot æg. Når ens æg er færdigt, kan man få det med til at hænge op i sit hjem.

På Sorø Bibliotek sætter et stort fortælleæg gang i fantasien, så man kan kreere sig eget æggevæsen i papir. Påsken kommer med forår, æg og nyt liv. Hvilke nye liv kan man forestille sig ligge gemt i æggene? Man kan lytte til det store æg fortælle om forskellige skabninger i æg. Fortælleægget vil være at finde i børnebiblioteket, hvor det ruger på sine historier blandt bøgerne.

Es kostet DKK 45 pro Person Person, die an der Osteraktivität teilnehmen möchte. Das Ticket berechtigt nicht zum Zutritt zu den Ausstellungen des Museums.

Billetter via Billetexpressen og i døren på Sorø Museum og Sorø Kunstmuseum (på dagen).

Hinweis: Sofern nicht anders angegeben, findet diese Veranstaltung auf Dänisch statt

Preise
Aktivitätsticket – nicht inkl. Eingang
Kr. 45, -
01. April 2023 - 26. März 2024
11: 00 - 14: 00

Stadt

Sorø-Museum
Sorø-Museum
Storgade17, 4180 Sorö

Veranstalter

Sorø-Museum
Teilen
ANDERE VERANSTALTUNGEN UND AUSSTELLUNGEN
Keine Veranstaltung gefunden!

Søgning

Hinweis: Nur dänisch