DanishEnglishGerman

Bliv ridder ved Kong Valdemars hof!

I weekenden 21. og 22. august har du nu mulighed for at blive prøvet som væbner og slået til ridder!

Valdemar den Store er netop blevet kronet som konge af Danmark! Nu skal han i gang med at sikre, at landet bliver et godt og sikkert sted at bo. Men til det, har han brug for gode folk omkring sig. Derfor har Valdemar opsat en række prøvelser, for de der ønsker at tjene ham. Har du hvad der skal til for at få en plads i kongens råd eller som en svoren ridder?

Riddertiden foregår kl. 11 til 15 på plænen foran Sct. Bendts Kirke i Ringsted. Det er helt gratis – kun gåpåmod og godt humør er nødvendigt.  Sammen med Rollespilakademiet og Museum Vestsjælland, bliver du prøvet i alle de vigtige ridderdiscipliner: sværdkamp, bueskydning og andre sjove udfordringer.

Aldersgruppe: 6 til 12-årige (men de yngre søskende kan også få en sjov oplevelse!)

Minimiddelalderfestival gennemføres med venlig støtte fra Ringsted Kommune.

Sidst ændret:
Del nyhed:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Andre nyheder

Glade mennesker hopper. Skyer som baggrund.

Ingen fremvisning af coronapas

I takt med myndighedernes udfasning af corona-restriktionerne er det, fra den 1. august, ikke længere påkrævet at fremvise coronapas ved museumsbesøg. Vi glæder os over

Kampen mod vandet

Kender du Audebo Pumpestation? Hvis det ikke var for pumpestationen, havde vi ingen lammefjordskartofler eller lammefjordsgulerødder, og hvad værre var: en masse mennesker ville ikke